Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщение
    Колега vladev, няколко пъти те виждам в Студентски град, но незнах, че си от форума.Другия път обещавам да се "обознача", като те видя
    Много лачена тая 156ца Такава търсех и аз, ама намерих след като бях купил моята (същата вечер )
    ИИиии, мерси!

Драсни на едно ЛС (да не пълним темата) къде в студентски живееш да се оглеждам като минавам.
    Subaru Legacy 3.0R
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
    sigpic

Comment

• Тъмно синя 155-ца, С 8289 НР, с малак клубен стикер и мъничко италианско знаме на капака на багажника. В момента се намира на жълтите павета, точно пред вратата на офиса. Ей сега като влизах го видях. Поогледах се, но нямаше никой покрай колата. Поглеждам отвреме навреме през прозореца да видя дали е още долу Кой ми е на гости?
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
        ИИиии, мерси!

Драсни на едно ЛС (да не пълним темата) къде в студентски живееш да се оглеждам като минавам.
        А днес имах възможност да огледам отблизо твоята красавица при Румен.

П.С. А сме и градски . Ако се прибираш за празниците може да направим някоя среща.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
          Днес сутринта от кв.Надежа посока Надлеза забелязана сина 159ка и към 12-13:00, 156ца с големият спойлер и бели джанти на ул.Христо Силянов при 8ма поликлиника в кв.Надежа и към 19:30-40-50 ДИВАКА на надлез Надежда
          Ти защо не свиркаш като ме виждаш аз нещо все те пропускам, но днес ти видях колата пред блока
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщение
            Колега vladev, няколко пъти те виждам в Студентски град, но незнах, че си от форума.Другия път обещавам да се "обознача", като те видя
            Много лачена тая 156ца Такава търсех и аз, ама намерих след като бях купил моята (същата вечер )
            Пък аз мисля, че твоята виждам често пред френдс!
            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
              Ти защо не свиркаш като ме виждаш аз нещо все те пропускам, но днес ти видях колата пред блока
              Тя е почивка сега Еми когато тя видях посока триъгалника един бус не ми даде го изпревара да свиркам, светкам, викам а на надлеза ти отиваше посока Надежа, а аз чаках на светофара посока Мария Луиза.
              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Ако чете форума, мерси на колегата със сребристата 146ца дето ме пусна да завия по Раковска към 18:30

Comment

• Чия форумна червена 155-ца с голям надпис MOTUL отзад, засичам почти всяка сутрин на Коперник и после на Шипчеснки проход. А днес кара пред мен чак до Дружба. Колега , който спира за кафенце сутрин на кафето срещу Т-маркет
                  http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                  159 1.9JTDm
                  156 1.8TS ...exxxx
                  145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Е кой е тоя от квартала,аз не съм я засичал.
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                      Е кой е тоя от квартала,аз не съм я засичал.
                      Е а де? И аз тва питам. От две седмици го засичам сутрин към 8.
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Хм, този хем ми звучи познат като визия със 155-цата, хем не се сещам, ама това сигурно е и защото аз само през деня съм в района...
                        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Поздрав за "колегата" с тъмно синя 145-ца, който тази сутрин на участък с две ленти за движение, при ограничение 60 км/ч реши по невероятно мъжки и присъщ само на истинските играчи и рейсинг шофьори начин, да изпреварва някакъв дето се движеше с над 100 км/ч, при което се наложи аз да спирам драматично за да не се вземем челно... Евала бе пич, супер си!

Comment

• Днес около 13:30 на бул.Гешов черен фиат браво с голям надпис на Алфа Ромео на задното стъкло.
                            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Какъв е проблема..? разбирам да беше "Голф" или "Опел", ма то фиат... Дет' се вика, на една поточна линия са правени с твоята

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                                Днес около 13:30 на бул.Гешов черен фиат браво с голям надпис на Алфа Ромео на задното стъкло.
                                Тва е щото не си виждал Голф 2 с една от големите лепенки BMWPower-bg.net на задния джам...
                                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Working...
                                X